Nieuw boek

Nieuw in de boekwinkels! In juni 2024 kwam het boek ‘Succes met je assessment’ uit, geschreven door Nicoline Hermans, drijvende kracht achter Assessmentcoaching Nederland. Het boek is gebaseerd op haar uitgebreide kennis en ervaring, en op interviews met meer dan twintig assessmentpsychologen van Nederlandse assessmentbureaus en grote werkgevers.

Heb je het boek
nog niet?

De video en het inkijkexemplaar hieronder geven je een goede indruk van wat je in het boek allemaal kunt verwachten. Niet alleen krijg je veel informatie en tips over de verschillende assessmentonderdelen, ook leer je wat je allemaal nog meer kunt beïnvloeden en welke (gevoelige) onderwerpen je vooraf moet bespreken met het assessmentbureau.

Overtuigd?

Bestel het boek dan meteen. Voor 14:00u besteld = zelfde dag gratis verzonden via PostNL. Wij hebben helaas geen invloed op de bezorgsnelheid van PostNl. Als je je bestelling plaatst op maandag t/m vrijdag, heb je het boek meestal de volgende dag in je brievenbus. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Reviews

Bijlagen

Onderstaand een overzicht van alle 12 bijlagen. Je kunt ze individueel downloaden of allemaal tegelijk via onderstaande knop.

Bijlage 1

Competentiewoordenboek

Bijlage 2

Competenties analyseren

Bijlage 3

Tips hoofdrekenen

Bijlage 4

Oefenwebsites capaciteitentests

Bijlage 5

Startvragen competenties

Bijlage 6

Opdracht STARR-voorbeeld uitwerken

Bijlage 7

Demo’s gamified assessments

Bijlage 8

Voorbeelden case-interviews

Bijlage 9

Dyslexie & Assessments

Bijlage 10

Opdracht 360-graden feedback

Bijlage 11

Audiobestand ademhaling-ontspanning

Bijlage 12

Braintraining app